|
Salutare...
am si eu o problema...
de curand (ieri) m-am hotarat sa imi pun din nou Vista (dupa ce il incercasem cand a aparut) pentru ca cei de la m-audio au scos un driver beta pt Revolution 5.1 si am zis what the hell... might aswell try it... Intre timp imi schimbasem placa de baza si ramii...
Faza care e... instaleaza el ce instaleaza dar cand ajunge pe la Completing Instalation... punctele alea 3 de dupa instalation se misca dar nu lucreaza hardul si nu face nimic... tastatura nu era blocata si nici mouseul.
Am incercat de 4 ORI sa il installez and no go...
a 3-a oara l-am lasat 3 ore si m-am dus prin sufragerie numai sa il las in pace... m-am dus sa il verific si imi aparuse un ecran negru si nimic nu se intampla... tastatura iar mergea si mouseul fara pb... L-am mai lasat si i-am dat restart
De intrat in windows nu intra ci se misca bara de loading is atat... de parca intrase intr-o bucla...
A 4-a oara (adica in momentul asta) i-am scos placa de sunet din comp si 1 gb de ram... si l-am lasat sa vad poate am probleme cu vreo placuta de ram sau nu ii convine placa de sunet.
Intre timp as dori niste idei inainte sa ma duc sa ii sparg pufarina lu billgates cu marele lui jeg de 2 bani.
Proc: C2D E6400
Rami: Kingston HyperX (4 4 4 12)
PV: Asus 7950 GT
MOBO: Asus P5N-E SLI cu chipset nvidia 650i sli.
chiar nu stiu ce sa ii mai fac... cred ca revin la XP...
|