dupa cateva luni de dolce revin cu pareri. sunt foarte dezamagit. la orice adiere de vand se pierde semnalul si se vede cu intreruperi. sunt posturi care nu se vad deloc. cand sunt probleme la numarul gratuit cu 0800 nu prinzi pe nimeni cu care sa vorbesti, in schimb la numarul cu taxare normala intotdeauna raspunde cineva, de ce nu sunt suplimentate persoanele din call center? de 3 ori a trebuit sa chem o "echipa" tehnica de la romtelecom si tot degeaba, mi-au reglat antena "ca la noi" prin telefon(unul pe bloc care misca antena si unul in casa care imi povestea experienta lui in viata), m-au aburit cu chestii ca sunt doar vro 4 aparate in tot bucurestiul de reglat semnalul sau nu stiu ce si ca au call centerul la pitesti si d-aia dureaza mereu aprox 72 de ore pana ajunge si o echipa la mine. i-am explicat omului ca am prieteni care au la fel antene si nu pica asa des chiar si de la o adiere, mi-a zis ca si el si-a luat exact acelasi frigider cu un prieten si ca lui ii s-a stricat si prietenului dumnealui nu. lol, asta da raspuns a la romania. e ca la loto. in fine, concluzia mea, ieftin si foarte prost. servicii neprofesioniste. echipe tehnice cu angajati nepregatiti care fac instalarea si service-ul "la misto".