Thread: Windows Vista
View Single Post
Old 31-07-2007, 08:42   #1904 (permalink)
AFX
Nick anterior: ANALORD

AFX's Avatar

incest, uite un site care te-ar putea interesa: http://www.speedyvista.com/ - are ghiduri cu ceva tweakuri generale si pt servicii

Raven, customizarile la foobar inseamna schimbat interfata din standard in single column playlist sau panelsUI (am 2 instalari) si codat totul dupa bunul meu plac la capitolul culori, adaugat o groaza de pluginuri de la iPod management, last.fm pana, album art la teste ABX si decoding speed pt diverse formate.

comezile frecvente sunt sortari si cautari prin libraria mea foarte mare (pe alt player mai rar vezi asa viteza, poate doar pe amarok cu baza de date mysql, insa altfel nu), comenzi globale (pentru shuffle, repeat playlist, next playlist, next track etc), spectrum analyzer pt transcode detection, encoderi din FLAC in mp3 la ordinea zilei.

ca sa nu o mai lungesc, ma ajuta enorm; la trecerea de la un OS la altul nu-mi pastrez nicio setare pt niciun soft sau customizare, doar componentele la foobar si liste de bookmarkuri la browsere, documente si ce mai salveaza lumea de obicei

incep de fiecare data de la 0, asa pt diversitate sa iasa ceva diferit de ce era inainte, normal ca imi ia destul timp pana ajung unde imi place, operatiunile astea se desfasoara mai mult noaptea, ca in timpul zilei nu am cand

AFX is offline    Reply With Quote