Soso, sa-ti zic in cuvinte simple, vad ca google nu te-a ajutat: nu mai comenta nimic despre jurnalism, ca esti paralel. Peste ani vei fi un studiu de caz despre felul in care un minim skill intr-ale
online stuff a putut duce spre o anumita notorietate, pentru moment, un personaj incapabil sa lege doua vorbe. Si nu, replicile gen "depinde, inghiti?" cu care probabil face furori pe dupa blocuri orice june cocalar nu inseamna nici macar ca ai texte.
P.S. Cat despre blogul care ar urma sa ramana anonim, faptul ca mori de grija altuia confirma perfect ce-am zis mai de multisor despre tine. Pana una-alta eu pot pune pe blogul meu anchete tari si 100% originale, tu n-ai reusit mai mult de copy-paste de pe site-uri de afara. E doar o chestie de timp pana ce eu sa-mi iau un priceput intr-ale RSS si sa incep sa cresc, iar lumea sa se plictiseasca de spumele a la purcelul isteric pe care le prezinti tu drept opinii. A, stai, era sa uit, cred ca felul in care vede unu soso Parisul intereseaza pe multi. Eu zic sa publici o carte de calatorii, si-ar smulge-o lumea din mana

.