View Single Post
Old 02-08-2007, 10:00   #90 (permalink)
Goodkat
Banned

Quote:
Originally Posted by zoso View Post

supara-ma mult, am o metoda bulletproof de a calma luzeri de la gandul. implica niste lubrifiant si pe ctp. ask around...
Mhahahahahahahahahahahahahahahah, stai sa ma opresc din tremurat. Gogule, tu realizezi vreo secunda cat esti de penibil? Nu, evident . Probabil c-o sa ma ia la suturi CTP pentru ca i-a zis un viermus de pe net, aoleu, stai sa ma pregatesc . Va dati seama, el sugereaza aici ca e un intim sfatuitor al CTP-ului, numai ce se incrunta soso din sprancene si CTP isi executa angajatii.
Sosulica taica, eu stiu la ce te referi, omul ala era angajat de 2 zile si intr-adevar gresise. Si nu te-a bagat CTP in seama pe tine, i-a zis sefa de sectie. Apropo, respectivul e bine-mersi tot acolo, stiai?

Quote:
Originally Posted by zoso View Post
ps: aia cu anchete originale e mondiala. si eu pot publica ce ma plateste ctp sa produc pentru ziar, totusi nu o fac.
Soso, pe tine nu te plateste nimeni sa produci pentru nici un ziar, n-ai valoarea necesara. Asta ar fi una. Doi, eu n-am publicat pe blog ce m-a platit ziarul sa produc, am dat frumos link la site-ul ziarului . Trei, CTP nu tine sclavi pe plantatie, asa ca in timpul meu liber fac ce vreau, si cata vreme nu produc pe blog teme discutate la sedinta de redactie nu exista nici un conflict de interese. Asadar mars.

Quote:
Originally Posted by PigBrother View Post
True, e trafic pentru toata lumea...

Goodkat, din bataile noastre vad ca a iesit totusi ceva concret.
Am recunoscut . Dupa cum vezi nu ma doare mana sa scriu si ca adversarul de dezbatere a avut dreptate. Mai ales ca se intampla foarte rar .

Quote:
Originally Posted by incest View Post
Deveniti plictisitori cu vendetta voastra, nu vreti sa o mutati in privat? Mai ales Zoso...
Serios acum, ti se pare ca as avea eu vreo vendetta cu soso? Aquila non capit muscas, iar amenintarile lui ridicole au fost tratate cu sictirul necesar, dupa cum se vede mai sus .

Last edited by Goodkat; 02-08-2007 at 10:11..

Goodkat is offline