View Single Post
Old 02-08-2007, 12:08   #99 (permalink)
Goodkat
Banned

Quote:
Originally Posted by valim View Post
Mi se pare de toata jena sa te iei de aspectul fizic al oricarei persoane, in loc sa comentezi inteligenta, actiunile sau atitudinea respectivului.
Practic asta arata la ce nivel se situeaza cel ce-o face, in lipsa de argumente...injura (cu poza si comentariile e acelasi lucru).
N-am nicio treaba cu zoso, ma doare fix in pix de blogosfera, am postat in viata mea o singura data la PigBrother. Spun asta ca sa nu fiu acuzat ca-s cumva de partea lui zoso.

Monser, stii ce mi se pare mie foarte penibil? Momentul in care un om isi da cu presupusul (nu comentez motivele) fara sa aiba habar de succesiunea evenimentelor. Daca faceai efortul sa citesti cateva pagini mai in spate, gaseai urmartorul post, venit ca replica la afirmagtia mea ca blogul lui zoso e la fel de penibil ca OTV-ul:

Quote:
Originally Posted by zoso View Post
neah. uita-te in oglinda, o sa vezi chestii mai penibile.
Presupun ca acum poti intelege de ce i-am dat peste bot chiar cu poza lui. Mama masii, cand arati in halul asta macar nu bagi asemenea texte.

Mizeriile lui soso nu le mai comentez, oricine citeste ce-am scris de cand exista Gandul isi da imediat seama ca dintre mine si sosulica nu eu sunt ala care pune botu' .

Goodkat is offline