Quote:
Originally Posted by danielb2005 salut!puteti efectua comenzi de pe siturile www.guess.com sau www.armaniexchange.com?In caz ca da,costurile(mele) raman cele mentionate nu?Adica 10% din comanda + 4.5/kg.Astept raspuns.Multumesc! |
Salut,
De pe guess.com putem face dar de pe ax.com din pacate nu putem face cu aceleasi comisioane (da un pm si iti explic exact).De pe primul site raman exact aceleasi comisioane.
Quote:
Originally Posted by George_antlinc pai la noi in tara e 520-550$ versiunea premium noua,si cam 565$ premium+1joc asta in magazin.sunteti sigur ca nu gasiti mai ieftin de 550-600$ noua in state?pe acest forum vindeau oamenii cu 400$ premium sigilate.va multumesc |
Eu asta am gasit azi.Iti pot recomanda
www.ebay.com ca referinta.Daca gasesti mai ieftin poti sa aplici schema noastra de calcul de pe prima pagina si iti va da pretul final.Ne poti trimite si mail cu linkul produsului si iti facem noi calculul.
Numai bine.
Quote:
Originally Posted by RedSpiDer |
Salut.Castile din linkul dat de tine ar fi :
54.60$+6.49$(transportul de la magazin la sediul nostru din SUA)+9$(transport pana in Romania)+15%(vama si comisionul nostru) = 81$
Daca e ok da un mail si iti trimitem formularul de comanda si detaliile legate de plata si livrare...