Thread: Windows Vista
View Single Post
Old 14-08-2007, 17:50   #1967 (permalink)
florin
Nick anterior: florinp3

Am şi eu o problemă cu un laptop pe care am pus Vista Ultimate - nu îmi recunoaşte diverse periferice conectate:

- camera web Microsoft la care scrie pe cutie "Vista nu-ştiu-ce", îi instalez driver-ul, ajung la partea la care trebuie să conectez camera, o înfig în USB, dar softul nu detectează camera. În schimb îmi apare fereastra cu "Found new hardware" şi îmi cere drivere. Pe XP merge fără probleme, softul recunoaşte camera când o conectez şi trece mai departe.

- aparat foto Panasonic. În XP îl conectam pe USB şi îmi vedea cardul ca "storage device" - îmi copiam ce aveam nevoie. În Vista îmi apare din nou "Found new hardware" parcă îmi scrie ca e digital camera, chiar şi modelul, dar îmi cere driver. Evident, n-am.

- card reader - din câte mi-aduc aminte l-a văzut direct la instalare, totuşi i-am pus şi ultimul driver de la Dell. Se instalează OK, îmi apare în Device manager controller-ul, însă când bag cardul (SD) îmi cere driver pentru card (?!?!)

Menţionez că am instalat driver-ul de chipset care avea şi ceva legat de USB. Am încercat şi de pe un cont de admin, la fel face.

Îmi scapă mie ceva, trebuie făcut ceva în plus faţă de XP? De ce îmi cere drivere pentru nişte chestii pe care XP-ul le vede fără probleme?

florin is offline    Reply With Quote