View Single Post
Old 17-08-2007, 00:50   #20 (permalink)
Arvias The Sen
Registered User

Arvias The Sen's Avatar

Daca tot m-a provocat atunci hai sa zic si eu ceva.

Acus cateva luni am avut un coleg pe nume X care m-a rugat sa-i caut un om care face powerlvl. Trebuia tras un priest de la lvl 63 pana la 70.

Am gasit userul Termita si lam pus in legatura pe X cu el. Ei s-au intzeles la un pretz anume si la cel mult 4 sau 5 zile. X i-a trimis avansul a doua zi prin predare personala. Dupa care X a plecat din tara si a lasat sarcina pe un alt coleg.

Acest priest era defapt un cadou pentru fiul unui patron care nu mai avea rabdare sa traga charu asa ca X s-a propus ca il rezolva in 4-5 zile.

Charu a fost urcat la lvl 64 dupa care 3 zile nici macar nu s-a logat Termita pe priest. Mai erau 2 zile cand a fost sunat de catre omul nostru. Termita a zis ca nul poate face deoarece nu mai are timp si alte abureli (desi avea avansul iar charul era 64 dupa zile intregi).

Atunci omul lui X , disperat fiind ia oferit 1.5 millioane in plus doar s-al faca.

Normal imediat s-a schimbat placa si in cca 3 zile a fost gata adus la lvl 70 priestu. (bun , nu mentionez ca cei 800 de gold au disparut de pe priest si a fost lasat cu 3 gold. Termita sustine ca trebuia pentru gear dar LOL ca avea gear de shadow care pica in instante dar oricum nu avea ce costa 800 de g.)

X venit din occident cand a auzit de manevra lui Termita s-a enervat de culme fapt ce mie mi se pare normal.

Fain nu? Si acum Termita este inca tot revoltat.

S-ai fie rusine!!

Arvias The Sen is offline    Reply With Quote