Mir am si eu o intrebare. Am observat la ultima nunta ca fotograful, afara, poza doar cu blitz. Inteleg, in zonele unde sunt umbre e util ca sa nu apara portretele prea in umbra, pentru fill-in cum zici tu. Dar se foloseste blitzul si unde e lumina destula, sau cum? sau daca e lumina destul stie aparatul si nu mai declanseaza blitzul?
La nunta respectiva, i-a pus fotograful pe miri sa stea sub un copac din asta impunator si unde era umbra. Unii voiau in cu totul alta parte dar le-a zis ca nu e bine acolo ca nu ii place lumina (era prea puternica dupa aprecierea mea de amator

).
Iar in interior el folosea incontinuu blitzul dar cand m-am uitat la poze dupa aia nu parea sa fi folosit, adica erau luminate ok si nu se pierduse deloc lumina mediului interior (bine, flashul il tinea in sus si mai avea si ceva pus la blitz ca sa nu bata unde nu e cazul, stii tu la ce ma refer nu stiu cum se cheama chestia aia din plastic de la blitz, oricum nu era capacelul care se pune pe blitz, era ca o cartela din plastic).
el folosea un obiectiv de genul 24-70 f/2.8 facut de tamron parca (sau sigma, oricum sigur nu era canon ca m-am mirat in sinea mea de ce nu si-o fi luat canon cand oricum avea studiou profesional).