Quote:
Originally Posted by florinp3 Pentru camera web şi card reader am ultimele drivere pentru Vista de pe site-ul producătorului şi tot nu merge. Nu înţeleg de ce la card reader îmi cere drivere pentru "card". Cum adică pentru card?! Dacă îi dau calea către driverele card-reader-ului îmi zice că nu-s bune.
La camera web am un setup, o să mă uit pe CD dacă există prin directoare fişierele. Oricum, fiind făcută de Microsoft şi cu logo-ul Vista mare pe ea mă aşteptam la mai mult...
La aparat foto nu cred că am şanse. O să mă uit pe CD-ul cu care a venit dacă are ceva. Nu l-am folosit niciodată, XP-ul mi-l vedea ca pe orice flash drive pe USB şi îmi era de ajuns să-mi copiez pozele... |
Eu am avut aceasta problema cu un aparat foto canon a530.
Cum am rezolvat problema:
Am gasit folderul C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository unde sunt toate inf-urile sys-uri si alte fisiere pt drivere. La conectarea camerei i-am dat sa-si caute driverul in folderul asta si acolo si-a gasit driverul.
La schimbarea USB-ului trebuie urmata aceeasi procedura. Tot nu invata singur calea de unde sa-si ia driverul