View Single Post
Old 24-08-2007, 13:46   #97
eugenius
Registered User

eugenius's Avatar

Vreau si eu un incarcator bun, si m-a gandit ca daca tot dau bani, sa-l iau pe cel mai flexibil ... maha mh-c9000.

M-am sus la f64studio si acolo am vazut insa un incarcator care pare a avea si mai multe functii, si nu e chiar asa de mult mai scump, anume:

Incarcator universal / Analyzer Maha MH-C777Plus:
http://f64.ro/det.php?id=293&pid=3868

Am niste nelamuriri cu el:

1 . Din cate am vazut merge sa incarci si baterii cu litiu ... sa inteleg ca poti incarca orice baterie de telefon, si sa afli si capacitate ramasa? Am vazut ca are un sistem de pini mobili, banuiesc ca ii pui in contact cu terminalele bateriei si faci incarcarea nu?

2. N-are sloturi de ni-mh, am inteles ca-ti trebuie niste pachete de baterii ... pe unde gasesc asa ceva si cat costa.

Din cate am inteles curentul maxim este de 800mah, ceea ce inseamna 2-3 ore incarcare la o baterie nimh nu? C9000 are maxim 2000mah (adica o ora timp minim de incarcare - deductia mea).

La 2.6mil si cu posibilitatea sa incarci orice tip de baterie proprietara cu litiu-ion, mi se pare o afacere MULT mai buna decat mh-c9000. Nu stiu insa cum e cu bateriile normale nimh in el (zice ca incarca pana la 12 pe undeva ...)

Ce parere aveti ?

VAND: Multe componente, Laptop Dell XPS, Writer BLU-RAY

eugenius is offline    Reply With Quote