poezia e urmatoarea:
- calitatea imaginii e foarte buna la boom si dolce, digi sucks (dar macar e ieftin)
- receptorul boom e acelasi cu receptorul dolce (mai nou, saptamana trecuta, boom s-a trecu pe receptoare turkis KAON - pretestate dar adevarul va iesi la iveala in timp, teoretic foarte putin mai bune cel putin in specificatii, dar mai ieftine), antena cu 10 cm mai mare dar aceleasi specificatii la LNB
- de cazut cade la o ploaie mai puternica (gen furtuna sau plafon de nori gros cu descarcari electrice) si digi si dolce si boom, la nivel "national" se va auzi ca dolce e mai bun deoarece are 3 puncte de emisie (timisoara, bucuresti si iasi parca) iar probabilitatea sa pice toate 3 sincer pe hartie e aproape inexistenta, bineinteles in bucuresti merge mai bine (aici e punctul de emisie boom).
- exista mici bug-uri gen daca il scoti din priza mai mult de 15 min pierde setarile de LNB si satelit (si tre sa suni in call center sa te indrume aia sa le faci), diferite erori pentru care trebuie sa suni si pentru unele eventual sa si astepti ceva..... acestea fiind generale la toti...
- la oferta de canale nu o cunosc decat pe cea a boom-ului deci nu as putea sa va ajut cu o comparatie...
eu lucrand acolo nu m-as trece pe televiziune digitala daca as avea o optiune prin cablu care sa ma multumeasca. (facand abstractie de pretul oricaruia din ele)
nu stiu daca v-am lamurit cu ceva sau mai mult v-am ametit

dar dak va mai pot ajuta cu ceva intrebati...
L.E. in nu stiu ce seara a fost nus ce mare meci (nu sunt microbist deci nu intrebati), dar ghinionul a fost sa fie furtuna mare la capitala, si efectiv nu am avut ce face decat sa induram injuraturi si sa asteptam sa treaca ploaia(nu e altceva de facut), la naiba, am plecat pe la 1 noaptea de la munca.

(
L.L.E. adunand toate chichitele la un loc cel mai bun ar fi boom-ul (excluzand pretul) si nu o spun pentru ca lucrez eu acolo, dar daca nu ai mai avut cel putin una innainte (macar vre-o 2 luni) si nu ai termen de comparatie(excluzand barfele), tot de kko o sa ti se para....