Salutare aragazisti

. Mi-am luat un Beko BG 1111 TX, k ala i-a placut nevetemii (si sincer, imi place si mie cum arata); inox, cuptor mare, capac sticla, etc.; urmeaza acum sa vad si cat o fi de bun. Problema e k nu stiu dak sa-i pun sau nu un regulator de gaz. In cartea aragazului nu scrie k ar fi nevoie de asa ceva. Ce-i drept pe aragaz scrie presiunea gazului de 20 mBar, care ar trebui respectata. Eu stau la bloc si pp k pe undeva ar tb sa fie un regulator de presiune la gaz. Pe cati am mai intrebat eu (majoritatea cu Indesituri) mi-au zis k nu au montat regulator de presiune si n-au probleme. Citind pe aici vad k unii recomanda regulatorul, mai mult chiar, imperativ. Intrebarea este cat de necesar este totusi un regulator de gaz si ce se poate intampla dak nu imi pun. Oricum, am cumparat unu de pe net, italian, Pietro Fiorentini, care cica ar fi printre cele mai bune, numai k pe el scrie "Pa: 30 mBar" si de asemenea mai scrie ceva cu "0.2-2 Bar"; Pa-ul ala e presiunea nominala si celalte 2 valori reprezinta limitele in care functioneaza regulatorul? In acest caz ma intreb de ce Pa-ul e in afara intervalului mai sus mentionat? Nu stiu ce sa fac dak sa il mai montez ori ba, din moment ce 30mBar > 20 mBar?