Eu am dolce si momentan sunt multumit de el. Partea proasta este cu interfata insa dupa un timp te obisnuiesti si nu mai e nici o problema.
Eu am 2 pachete Dream (full). Problema este ca nu poti avea numai pe un receiver un pachet dream - ori pe amandoua ori pe nici unul. O sa renunt in curand la ele si o sa iau un Max Pack ceva (cu hbo, hbo comedy, cele cu discovery, in mare toate in afara celor XXX) iar pe celalalt am inteles ca este un pachet care vine gratis daca mai ai un abonament (ce-i adevarat nu atat de multe canale).
De picat sincer de 3-4 luni de cand il am nu mi s-a intamplat decat poate odata sa nu aiba semnal si asta pentru o jumatate de ora.
Imaginea se mai blocheaza uneori insa prin schimbarea canalului si revenirea imediata se rezolva. Mici probleme si la subtitrare insa destul de rar... in sensul ca nu mai apare uneori. In general aceste mici probleme care le am se intampla cand este vremea foarte proasta afara (gen furtuna, la ploile mici si la nori nu am avut probleme).
Oricum fara de Astralul ala infect pe care l-am avut inainte asta este mana cereasca