View Single Post
Old 17-09-2007, 14:04   #16 (permalink)
demoniks
Registered User

Pai uite care e faza: excursii mai scumpe in Europa cu autocarul nu au astia de la Kara decat poate in Anglia sau in Spania (adica traseu mult mai lung). Si anul trecut am mers pe cont propriu (4 oameni cu o masina) 2 saptamani pana la Barcelona si ne-a costat 800 de euro fara cadouri cu totul. Nemultumirea mea nu era fata de hoteluri sau de mancare (poate ca la Rimini se putea mai bine), ci de ghid si de organizare. Un ghid varza total (imaginati-va ca suna pe soferi de pe telefoanele turistilor sa vina sa ne ia cu autocarul de la Fontana di Trevi in Roma - un loc unde nici macar fizic nu puteau ajunge, ca sa nu zic ca toata zona pe o raza de 3 km este interzisa autocarelor) si organizare la pamant (cat chin pana sa ne aduca alt autocar ca primului i se stricase aerul conditionat si am mers asa vreo 2-3 zile). Eu zic ca tot mai bine e pe cont propriu - iesi si mai ieftin, vezi ce vrei tu, iti faci programul cum ai chef (nu cu trezirea la 6 dimineata, ca majoritatea erau pensionari in grup si sunt obisnuiti) si nici nu trebuie sa astepti mereu o baba care de-abia se taraie si care cu greu se poate intitula ghid...Kara Travel si in general excursiile cu grupul sucks big time.

demoniks is offline    Reply With Quote