|
Pai acum Focus a redus pretul la cartela de la 20 ron la 15 ron/luna.
Pana acum ceva timp nu am avut probleme cu ploaia dar dintr-o data sa cam imputit treaba sun la Focus si le explic ca la mine cand incepe ploaia pauza semnal..etc, dar chestia era ca vre-o 7 luni de la montare a mers perfect.
Ma suna a doua zi o excipa de instalatori sa imi zica ca intr-o ora sunt la mine sa imi regleze antena..., a trebuit sa ii aman ca nu aveam cheia de la terasa blocului , dupa ce am luat-o i-am sunat la 9.30 dimineata , la 10.30 imi bateau la usa, au pus aparatul sus pe antena si mi-au zis ca a fost dereglata..si cel mai sigur din cauza omanilor de la Vodafone care au antena pe bloc si au montat ceva pe langa antena mea si s-au lovit de e.
Dupa ce a reglat-o , la 2 zile a venit ploaia si nu mi-a mai picat semnalul.
EU am stat destul de mult sa studiez ce firma sa aleg si am ramas pe Focus , motivele le-am enumerat mai sus.
Inainte si eu am avut cablu de la RCS si dupa ce ca imi mergea infect m-a si lasat 6 zile fara semnal cu toate ca am facut reclamatii in fiecare zi. Si nici pana acum nu mi-au oferit o explicatie de ce m-au deconectat.
Daca aveti intrebari despre Focus , va raspund cu placere.
Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880
|