Quote:
Originally Posted by freeman21 ok, niste intrebari mai de incepator despre pre-order
(in primul rand ma refer la orange box, apoi la oricare alt joc)
Din cate am vazut la lumea de p'aici, daca faca pre-order jocurile le primesc via steam... adica practic prin download. Asta inseamna ca nu o sa am niciodata dvd-ul (/urile) cu TF 2, HL2:ep2 si portal ?
acum despre pre-order la alte jocuri.. (mai exact la CoH: opposing fronts si call of duty 4). Am intrat pe siteul lor si daca dau sa fac comanda, ma trimite la siteuri gen amazon. Presupun ca asta inseamna ca va trebui sa astept "Romanian release", corect ? |
La prima intrebare. Dvduri nu o sa ai niciodata, dar potzi sa il scotzi de cate ori vrei sau potzi sa iti salvezi .gcf-urile (jocul in sine) pe dvd ca sa nu mai stai la download.
la partea a dooa, cred ca merg scoase in acelasi mod. download de pe steam. eu am mai multe jocuri de la ei (nu valve), gen flatout.. si totul a fost la fel de simplu.
[Core2Extreme qx9770@ak965 | Asus p5e3*premium*wifiAp | Asus hd4870 | Corsair XMS3 2gbddr3*1600 | Hitachi 580gb | xFi xAudio | g15 | g9 | z5500 | precision*gaming*headset | SteelPad qck+ | Samsung 940Bf | A+ xclio*twin | 700w*ocz*gamexstream]
[Core2Extreme x6800 | Asus p5w*dh*deluxe | Sapphire x1900xt | Corsair XMS2 2gbddr2*800 | 160gb Wd | Technics f880| A+ curbic | Samsung 26" | vx6 webcam | 500w*kmepk | Hp c5280]