View Single Post
Old 25-09-2007, 09:19   #63 (permalink)
Strangelove
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

un sniper "clasic" se va simti cam claustrofob in jocul asta. e inghesuiala, mishuna spionii travestiti care abia asteapta sa-ti infiga un cutit in spate, mishuna si scouts, care te pot omori cu shotgun-ul de la point blank sau cu o bata de basseball bine plasata.
locurile de sniperit sunt putine si de obicei destul de bine evidentiate - de obicei stii unde-i gasesti pe lunetisti.
cand dai zoom cu pusca ai 5 secunde in care armei ii creste fortza de penetrare (ai si un indicator pt. asta), astfel incat daca tragi imediat cand ai pus arma la ochi impactul e mult mai redus decat dupa cele 5 secunde.
arma omoara de obicei instant in cazul headshot-urilor, mai putin, cred, cand vine vorba de heavy guy (are 300 viata). daca mai are si un medic care-l vindeca incontinuu atunci trebuie sa fii rapid .
gameplay-ul e destul de rapid, mai incet decat cel din quake 3 dar mai rapid decat, sa zicem, Call of duty 2. si e arcade. si cartoonish.
a, si sniper-ul e un fel de cowboy australian, genul care impusca animale din elicopter si care a trecut la un moment dat, in mod natural, la impuscat oameni din elicopter. imi aduce aminte, pe undeva, de Gene Hackman in "Principiul Dominoului", daca ai vazut filmul.

LE: ieri am avut parte de o faza f. tare (cred ca bossman a vazut-o): jucam ca soldier pe fort, un sniper dusman era in foisorul de partea cealalta a podului, un sniper coechipier era in foisorul din partea noastra. am traversat podul, am facut un RJ, picam exact pe sniper-ul dusman - am tras o racheta si l-am facut bucati si am aterizat exact in locul in care era el cu o fractiune de secunda inainte. moment in care sniperul coechipier a tras (probabil avea tinta pe sniperul omorat de mine) si m-a nimerit in plin.
e pe locul 2 in galeria de amintiri din fps-urile multiplayer, pe primul loc e o faza din BF2142: eram la final de runda titan, pierdeam groaznic si eram gunner impreuna cu un roman (nu mai stiu care) intr-un gunship. ne-am pozitionat deasupra bay-ului titanului nostru, plutind aproape nemiscati. cand titanul a inceput sa explodeze, toti cei care-l atacasera au iesit ca sobolanii. coechipierul n-a tras nici o racheta, i-am terminat eu pe toti cu gatling gun-ul, vreo 5 sau 6 persoane. priceless...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	sniper.jpg
Views:	109
Size:	105.2 KB
ID:	262094  

Last edited by Strangelove; 25-09-2007 at 09:57..

Strangelove is offline    Reply With Quote