View Single Post
Old 04-10-2007, 18:10   #25 (permalink)
jojo123godz
Registered User

calmati-va guys

Eu ink nu pot sa vorbesc despre maya pentru k ink nu am facut cunostinta cu programul insa pot sa zic ca nu e de ajuns sa stii un program sau altul ca sa stii sa faci 3D. e vorba de o "stare" in kre esti in stare sa inveti 5 programe intr-o luna si astfel sa ajungi la rezultatul pe care il vrei. nu se poate zice...dupa parerea mea... ca max e bun la jocuri si maya la animatii. la fel ca si in programare (asta fac la scoala...c++) nu exista rezolvare pentru o clasa de probleme sa zici ca problemele cu vectori se rezolva asa si alea cu matrici altfel. nu se poate spune k max e bun la jocuri si maya la animatii pentru k depinde de ce ai nevoie in momentul respectiv, de proiectul respectiv. poti avea nevoie de niste unelte care nu sunt implementate nici in max nici in maya si atunci le gasesti intr-un program mai putin mediatizat..cum ar fi zbrush. so stop playing with the words and start learning as many programs as you can. nu stiu cati dintre voi ati auzit de Ted Fay e la sectia celebrities de la hollywood si sunt mandru ca e prietenul meu. e special effects supervisor si pana mea doar nu va inchipuiti ca stia doar maya sau doar max....asa a ajuns mare...nu si-a ales proiectele in functie de program...si-a ales programul in functie de proiecte. asta ar trebui sa faca fiecare dintre noi...astia care ne dam (sau chiar suntem) 3D artists. that's my opinion

jojo123godz is offline    Reply With Quote