View Single Post
Old 07-10-2007, 21:23   #191 (permalink)
SickUser
Banned

Quote:
Originally Posted by lucky_may_be View Post
SickUser,te-ai blocat pe Asus?!...sunt placi f. bune,dar tre' sa ai noroc.
Fara noroc,parerea mea ca merge doar P5K-E
Adica am sanse mai mari obtin un OC "extrem" (aka 4 ghz @core 2 quad) pe un P5K-E decat pe un P5K-Deluxe asta vrei sa spui ? Pai nu ziceai tu pe un alt thread ca sunt identice placile, doar ca deluxe are radiatoarele alea "smechere" pe mosfeti...?

Quote:
,iar consumul ia-l ca pe un pret al performantei si al afinitatii fata de brand...nu dau definitii la OC extrem,fiecare decide pt ce a renuntat la coolerul stock.
Nu te supara dar observ ca iti place sa induci lumea in eroare: daca tot spui ca e posibil ca placa sa faca bum in caz de OC extrem atunci fa bine si spune si ce intelegi tu prin "OC extrem". Pentru ca OC-ul extrem poa' sa fie si el de mai multe feluri: OC extrem cu racire pe aer, OC extrem cu racire pe apa, OC extrem cu racire pe azot lichid etc. Pana una-alta am dat un search pe google la p5k exploded capacitor si asta e tot ce-am gasit:
Quote:
The capacitor of my P5K-E exploded suddenly. http://www.xtremesystems.org/forums/...es/shocked.gif
A big load never hung.
The loud sound and the smoke and the smell......

Condition
M/B : ASUS P5K-E
CPU : E6700
PSU : OCZ PowerStream 520W
Vcore : 1.65V
Clock : 4.5GHz
CPU Temp : -70C
http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=151968

Avand in vedere faptul ca 99.99 % din cei care isi cumpara aceasta placa nu vor folosi in vecii vecilor astfel de sisteme de racire "exotice" (azot lichid/LN2), si faptul ca pe desupra acesta este un caz izolat (din cate observ) chiar si printre cei care folosesc astfel de sisteme, nu vad de ce ai considerat tu necesar sa aduci in discutie acest aspect...putea la fel de bine sa fie o placa de baza cu probleme, asta nu inseamna ca toate au aceeasi problema

Last edited by SickUser; 07-10-2007 at 21:36..

SickUser is offline    Reply With Quote