Thread: N E W S
View Single Post
Old 10-10-2007, 13:48   #1293 (permalink)
parintele
Registered User

parintele's Avatar

man, stirea e un rumor de 3 lei, nu prea verosimil. daca ar fi asa arinseamna o reasezare logicain piata , tre sa recunaostem...un 5D mai slabut dupa care ar urma un 5d mai jmecheros , 3D cum ziceau acum ceva vreme oamenii pe FM...
asta ar putea avea o logica mai ales in contextul a ceea ce a scos nikonul pe piata...

cat despre actualul 5D si 1dsmk2 e calr ca vor scadea la greu...nu e relevant, pe canon ii intereseaza ce vand EI acum nu ce fac fotografii cu sculele uzate
un 3D cu un senzor de 16 mp de generatie noua si ceva features gen live view, af cu 15-19 puncte, un sealing partial, un micro af adjustment samd...la vreo 2500-2700-2900 in prima faza ar fi la fel de logic....

acuma daca 5D-ul de acum 3 ani si ceva a costat o caruta de bani nu credc a se vor impiedica sa scoata 7D si 3D la preturi si features ca astea de care vorbim pt ca, vezi doamne, cat vor costa second aparatele vechi...

ACUM ei au 1ds3 cu jde mp, au 1d3 cu jde fps-uri, au 40D apsc decentuz...de ce nu si niste ff-uri, unul ieftin si atractiv pt new commeri in zona FF si unul cu iso mare peste 1ds2 cu alte facilitati nou introduse in ultima generatie, cu digic 3 samd ceva mai scump???

eu cred ca are sens...

de ce ar mai lua lumea 1ds3??? din multe motive, af, rezolutie, posibilitate de wireless-uri, gps-uri si alte balarii pe care profi aia rai le folosesc, etc...

ce ar putea vinde ca FF pt incepatori???un 5D actual e scump de produs...de aiai se face uppgrade... un 1ds2 deja e vandut si scump de produs pe deasupra, daca vrei iso mare de calitate, digic 3, alte mici features nu iei un second ....

eu vad sens in politica asta dpdv al canon....imi pare neverosimil insa in acest moment...vor astepta ca nikoanele sa se dezumfle putin, a vada lumea ca hartia suporta multe, practica nu chair, ca obiectivele nu sunt asa multe si bune la nikon, etc....
abia atunci vor lansa

din pacate mie imi pare ca un 3d va fi mai putin decat un d3...nu va avea viteza si deci nu va fi SI pt action, nu va avea nici af-ul cu multe puncte raspandite pe tot cadrul....dar e un pas inainte...

parintele is offline    Reply With Quote