Thread: N E W S
View Single Post
Old 11-10-2007, 10:57   #1305 (permalink)
Cris
Registered User

Cris's Avatar

Well, daca Nikon ar sta si el pe loc in timpul asta, toate bune si frumoase.
Ceea ce spui tu defapt e ca exista un segment de cumparatori important care nu e inca satisfacut, in zona unui FF non-sport dar totusi profi. Ei bine, cred ca exista acest segment care va trebui scos la suprafata prin concretizarea unor aparate noi; treaba asta insa va fi facuta si de Nikon si de Canon, cam in acelasi timp imho. D3-ul va ramane sa se bata in continuare cu 1DMkIII, iar rezultatul acestei lupte cam stim care este.
In segmentul de care vorbim (entry-level FF) avem 2 aparate potentiale despre care putem presupune cum vor fi. Unde am eu indoieli e zona in care vor fi plasate aceste aparate; dupa mine dezechilibrul mai mare e sa plasezi un 3D intre 40D si 1DMkIII decat un FM2D intre D300 si D3.
"Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." -
Jürgen Habermas
Galerie Foto

Cris is offline    Reply With Quote