|
Nici prea multe, nici prea putine .. nu-s bune.
Canon are 2 linii una crop si una FF. In linia crop se disting 3 modele, unul accesibil care sa faca fericit orice incepator sau ascendent in lumea DSLR, unul avansat pt cei care cuncosc cum sta treaba, 40D si unul de top pt PJ/sport, 1D3. Toate sunt concepute sa produca bani. Ce-mi este clar e ca 1D3 nu va trece niciodata FF pt costurile ridicate ale unu astfel de senzor; iar cand Canon vrea sa faca bani chiar NU FACE COMPORMISURI.
Canon are un flagship FF in pielea lui 1Ds3. Acesta m mult sau m putin nu stiu daca este facut sa produca big $, ci mai mult pt imagine (cel m tare din parcare).
7D l-as considera m mult un entrylevel FF. Este logic ca ar fi loc si de un 3D cu speciicatiile lui 7D plus AF mai potent, HTP, microadjustment, wearher seal basic, si poate niste CF de la seria 1.
Sport nu inseamna numai AF ci si fps, ceea ce nu mi se pare imposibil de pus pe un body cu un alt target. Sa pastreze un 3 fps pt 3D si as fi f. multumit impreuna cu AFul dead spot on.
Partea prosta e ca eu unul nu mai am incredere in nici un AF de la Canon. Cel existent low end este din satr conceput prost intentionat, iar cel de pe seria 1 e prost din nastere si concept
Last edited by kpk1; 12-10-2007 at 09:27.
|