Pana acum, Portal e cel mai bun joc pe care l-am jucat anul asta. Daca ar fi dupa mine ar fi GOTY. Si eu urasc puzzle-urile de obicei.. Numai ca, spre deosebire de alte jocuri unde un puzzle consta in tragerea unei manete, care deschide o usa in capatu alalalt al nivelului, unde-i alta maneta, etc, in Portal totul e chiar super inteligent gandit, nimic nu pare fortat. De fapt e ca un fel de test de inteligenta 3D.
Ultimul nivel e criminal, cred ca-i la fel de lung ca restul jocului la un loc. Insa cel mai greu mi s-a parut nivelul 18. In rest, roboteii au fost usori, mult mai greu mi s-a parut chestia cu saritul si deschis alt portal din aer.
The boss fight a fost chiar usoara, o data ce mi-am dat seama ce trebuie facut...
@ fozoms: gata man, am spoilerit tot post-ul. Desi am vazut mai sus spoilere mai mari decat ce-am scris eu. Si aia nu era ultima imagine din joc, era de dupa.. whatever.
I hope you die of natural causes before singularity is reached so i dont have to merge consciousness with a stupid faggot Lian-Li PC-A16B || Asus M3A32 MVP Deluxe/WiFi || X2 4450e @3.1GHz, 1.34V || Scythe Mine || HD4850 || X-Fi Xtreme Music || 2*2048 Mushkin Redline PC2-8000 @DDR1000 || WD3200AAKS & 6400AAKS || MX518 || Corsair VX450W || LG L226WT-WF 22"
~Vista 64~
Last edited by dizzee; 12-10-2007 at 22:41..
|