Parintele, si eu iti spun ca la 3 fps-uri nu faci mare branza cu modul burst
Spui ca incerci sa tragi la plesneala? IMHO tocmai asta nu trebuie sa faci. Daca stam sa ne gandim un pic, e si logic: practic, speri ca 'momentul decisiv' sa se suprapuna cu
un cadru - probabilitate infima in acest caz

Acum, poti ramane cu speratul sau poti sa-i dai o mana de ajutor sortii. Cum asta? Anticipand, dupa cum am spus. Ceea ce inseamna ca incerci sa potrivesti momentul declansarii (nu a apasarii pe declansator!) cu cadrul dorit.
Yep, vei apasa pe buton inainte de acest moment - dar nu oricum, ci incercand sa compensezi atat pentru lag-ul aparatului cat si pentru cel al fotografului. De altfel, asta-i si ideea... care insa s-a pierdut in postul tau.
Anticipezi, nu te rogi, nu speri.
Trebuie multa practica, nu-i deloc usor si nici nu poti intotdeauna folosi aceasta tehnica. Sunt convins insa ca la aparatele "lente" e cea mai buna metoda de a obtine rezultate. De altfel a fost si este utilizata cu succes; asta daca nu cumva crede cineva ca n-a existat fotografie de sport inainte de aparitia motor drive-urilor.
In rest, de acord cu tine: la 5-6 fps-uri
sansa de a prinde ceva e mult mai mare. Aici are sens modul burst.
P.S. Cumva am impresia ca stii deja foarte bine ce-am scris eu mai sus

P.S.2 Suntem cam off-topic (sorry!)... daca mai continuam pe aceasta tema n-ar strica sa o facem intr-un alt thread.