Thread: Portal
View Single Post
Old 13-10-2007, 11:09   #10 (permalink)
freeman21
Registered User

freeman21's Avatar

Am jucat si eu Episode two si Portal.

De Ep. Two sunt foarte multumit, nu am pretentii sa fie "modern" asa cum vad ca unele persoane ar vrea. Imi place sa pastreze reteta veche, clasica, bazata pe scripturi, trigers & stuff, am mai vazut cateva sequel-uri care au vrut sa fie moderne si au dat-o in bara, chiar n-as vrea ca acelasi lucru sa se intample si cu seria HL. Cam scurt, dar asta e, m-am obisnuit.

Portal, asa cum deja multa lume a spus, e un joc ft bun si fun(ny)... o dovada ca nu iti trebuie 100 de arme pt a face un joc de succes. Cel mai mult am stat la penultimul nivel (cel care este si in filmuletul de mai sus), iar in ultmiul nivel

Hmm.. dupa ce l-am terminat (nu mai stiu exact cat mi-a luat...dar nu mai mult de 2-3 ore) ma luasera durerile de cap de la atatea schimbari bruste de directie via portals

Oricum, nota 10 ambelor jocuri pentru replicile haioase (eram pe jos cand in Ep. Two, dupa ce am cazut intr-o groapa, vortiguantul care era cu mine a spus ceva de genul "Truly, the Freeman leaves no pit unexplored" =))))))

freeman21 is offline    Reply With Quote