| Folosirea diacriticelor e un pas înainte pentru care meritați felicitări, deși mai aveți de făcut o modificare în viitor, aceea de a folosi Ș și Ț (S/T cu virgulă dedesubt, conforme cu ortografia română) și nu Ş şi Ţ (S/T cu sedilă dedesubt care nu sînt corecte pentru limba română, ci pentru cea turcă).
Apoi aveți de eliminat amestecul de română și engleză care apare în interfața sitului CG.
Sugestiile mele :
download = descărcare
review = recenzie
preview = avanpremieră
Termenii folosiți acum sînt incorecți, chiar dacă să zice că ați optat pentru preluarea directă a "download", "review" și preview". Adică limba română nu are o regulă de formare a pluralului în "s", ca în "downloads" sau "reviews", cuvinte folosite de voi. Ar trebui folosite variantele "downloaduri" și "reviewuri", ambele sînt mai corecte decît ce folosiți acum dar sînt grotești, de aceea eu vă sugerez "descărcări" și "recenzii".
Pe situl meu gasiti Manuale Detaliate in Limba Romana despre : Asamblarea Calculatorului, Utilizarea SO Windows, Mesageria Instantanee, Promovarea de Situri Web, Fluxurile RSS. Conectarea la internet prin cablu TV si ADSL. Traduceri de Softuri.
|