Quote:
Originally Posted by Mustafa Pretul mi se pare decent, voi vorbi cu un coleg sa vad daca e si el interesat ca sa cumparam de amandoi, de 200usd, iesind astfel transportul mai ieftin (presupun). Imi poti da o aproximare si pentru 200? (acelasi site, 4kg max)
Merci anticipat. |
Salut,
Pentru 200$ si 4 kg ar veni totalul cam 263-265$.Mi se pare ca iesi mai bine asa, acum e decizia ta.Cand te hotarasti da un mail si vb mai multe!
Quote:
Originally Posted by deus_073 |
Pai ar fi ok cu 2 mici specificatii :
1.La Animal Pak ti l-am calculat pe cel la 22.97$ pentru ca erau 2 variante si asta mi s-a parut cea mai avantajoasa!
2.Vor avea in jur de 4-5 kilograme, dar transportul nu o sa-l platesti decat in momentul in care ajunge pachetul in Romania.La noi se achita un avans egal cu pretul produselor in SUA si comisionul+transport dupa ce ajung produsele.
Sub conditiile astea pretul total o sa fie in jur de 293$ cu toate taxele si transport calculat pe 5 kilograme.
Daca e ok, da un mail si discutam mai multe!
Quote:
Originally Posted by NeUtrO2006 Mda.. nush ce are ca inainte mergea.. oricum, vezi ti`am trimis mail |
Sal.L-am primit si o sa tratezi cu colegul meu!Iti face el un pret in seara asta!!!
Numai bine tuturor...