Quote:
Originally Posted by catalin_pro .......... la nunti pozele arata pe monitor jalnic. E foarte bine asa, pentru ca trebuie sa gandesti in ansamblu, adica sa nu arzi fetele, sa luminezi si ce se afla in spate, sa folosesti si lumina naturala pentru culori bune. Toate aceste lucruri in acele conditii dau imagini proaste calitativ pe monitor, zgomotoase, usor miscate, etc, insa cand le treci pe hartie arata fantastic. La pozele de nunta nu cautati detaliul ci mai degraba ansamblul placut al pozei.... |
Suna oarecum interesant ce a spus Catalin si de aceea ma gandeam ca poate fuji al meu ar face fata....chiar daca fortat la maxim, sau uneori nu prea. Sincer, am vazut un fotograf (de provincie, cum spuneti voi, majoritatea) care facea poze cu un Fuji 5700 (am vazut niste poze facute cu tipul asta de aparat, de ma dureau ochii de la cromatica aberanta) .... Si nunta nu era o oarecare, pt ca mirii erau "de bani gata" intr-un mic orasel din vestul tarii ....Am ramas fara cuvinte......atunci eu ce sa mai cred ?

Va multumesc pentru gandurile bune si timpul acordat!