View Single Post
Old 18-10-2007, 00:27   #914 (permalink)
evilgheorghe
Registered User

Intamplator nu am vrut sa arat cu degetul pe nimeni anume, doar ca mi-era ciuda ca Ivan gasise un exemplu foarte ilustrativ care ar fi trebuit cel putin sa puna niste intrebari.

Da, insa cum bine a explicat Erethorn noi discutam cu totul altceva. Daca nu ti-ai dat seama singur, macar citirea acelui post edificator ar fi trebuit sa te puna pe ganduri. Nimeni nu a sustinut ca e imposibil sa ajunga China o superputere, discutam doar daca acest lucru ar fi de dorit atata vreme cat regimul sau politic este de tip comunist.

Lumea nu prea s-a sinchisit de asta, a continuat cu automatisme, gen Hitler, Stalin, Tian An Men, care in capul lor ar fi trebuit sa castige disctuia by default

Iar dupa capul tau chestiunea e lamurita pe invers? Ti-am jignit idolii?

plus o avalansa retorica arhirepetata pe acest thread.

Asteptam cu interes contributiile tale originale acum daca tot te-am lamurit care este obiectul discutiei.

Ce nu inteleg multi de pe aici este ca luptele pentru putere nu se dau cu niste reguli facute de tot felul de idealisti la caldurica

Ce nu inteleg altii este ca exista unii carora lupta pentru putere li se pare un primitivism. Lipsa de scrupule se potriveste de minune oamenilor care o practica.

Ma indoiesc de faptul ca o tara cum este China poate fi condusa altfel decat autoritar

Ei, hai ca m-ai dat pe spate! Dupa o astfel de sentinta imi strang jucariile si plec acasa. Las la o parte factorul de noutate absoluta al maximei de mai sus. Ma simt covarsit insa de multimea si autoritatea argumentelor pe care le contine. Hai noroc si la mai mare!

evilgheorghe is online now    Reply With Quote