View Single Post
Old 18-10-2007, 21:59   #7 (permalink)
h0stile
Registered User

h0stile's Avatar

Quote:
Originally Posted by DimaoBrasi View Post
In Japonia scot versiuni ale PS3 (si nu numai) cat mai "performante", ma refer aici la cea cu HDD-ul de 120 GB asta pt ca la ei nu conteza pretul ci doar performanta.

In EU scot versiuni mai slabe si mai ieftine pt a creste vanzarile, deoarece primele versiuni nu prea s-au vandut.

Din cate stiu eu nu prea are importanta marimea HDD-ului el putand fi schimbat cu aproape orice model de HDD pt laptop.

As vrea sa stiu insa daca poti juca imgini ale jocurile de PS 3 dupa HDD si ma refer la imagini facute dupa jocuri originale si nu cele downloadate dupa site-ul PS3 ? Ma gandesc ca ar fi mult mai bine pt BluRay playerul din PS3 cat si pt discuri.
nu, nu poti sa faci asa ceva. unele jocuri se instaleaza, isi fac practic in cache pe hdd in care pun diverse chestii, insa de rulat un anumit joc il poti rula numai de pe disc. exista o singura exceptie si anume jocurile cumparate de pe PSN (inclusiv Warhawk). ele se downloadeaza si se ruleaza de pe hdd. eu am hdd-ul cu care a venit consola, cel de 60GB si mai mereu am minim 30GB liberi (si am 5 useri). fisierele se vad in subsectiunea lor (muzica, poze, filme) indiferent de user (difera doar lista de friends, tema si bineinteles locatia PS Store). probabil ca poti seta niste restrictii cind faci un subaccount, insa eu nu am nevoie de asa ceva.

offtopic - ideea topicului e buna, insa e implementata prost. era bine daca primul post ar fi continut un fel de FAQ in romana despre PS3 pe care sa-l parcurga noii veniti si sa nu mai puna intrebari care s-au raspuns de jde mii de ori sau sa faca un nou topic aiurea (nu e cazul tau Zenda). acel FAQ sa fie bineinteles updatat din cind in cind si lumea, daca totusi mai are intrebari, sa le posteze aici. altfel, riscam sa raspundem la ele, sa se mareasca topicul si la anul, sa se trezeasca unu ca el nu are chef sa il parcurga in intregime si sa mai faca un topic identic, iar noi o luam de la capat cu raspunsurile. stiu, e greu de parcurs tot threadul PS3, insa cel mai usor e sa intrebati acolo pentru ca multi intra direct pe el, fara sa mai dea atentie acestor threaduri, deci si probabilitatea de a vi se raspunde mai repede e mai mare.
I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think

h0stile is offline    Reply With Quote