View Single Post
Old 18-10-2007, 22:49   #6 (permalink)
Doggfather
Registered User

Doggfather's Avatar

MYSTIK sant de acord cu tine , e o firma de cacao :
Am luat un z5500 de la ei prin comanda on-line , comand , ma suna , si imi zic ca vine a 2-a zi , okie dokie pana aici , dar din pacate nu am fost acasa cand a venit coletul ( prin curier ) , insa era mama ( careia i-am zis in momentul cand plateste sa ceara factura si garantie ) care a platit , a intrebat daca nu elibereaza factura si prostii dastea si ei zic ca sa stea linistitia ca e prinsa pe interiorul cutiei garantia. Ajung acasa ma uit , nu era nimic , in fine nu m-am gandit ca e o problema ptr ca aveam comanda on-line care se inregistreaza . Acum 1 sapt mi s-au ars 3 sateliti , ma duc la garantie , bineneteles ca tipu ma ia la bani marunti cu garantie factura etc ... ii explic politicos situatia si tipu vorbea cu mine de parca eram vreun cersetor ; atunci mi-am enervat si am schimbat foaia , pana la urma a avut incredibila bunavointa sa verifice in baza de date ca intradevat am facut comanda on-line . Am lasat sistemul la garantie si nici acum n-au dat nici un semn . Daca nu se rezolva o sa iasa mare scandal , deja m-am saturat de toti cocalarii , ma duc peste ei cu cativa baieti si le fac firma praf , cu vorba buna nu mai rezolvi nimic in ziua de azi

Doggfather is offline    Reply With Quote