View Single Post
Old 19-10-2007, 09:57   #12 (permalink)
MYSTIK
Sacred Spirit

MYSTIK's Avatar

Quote:
Originally Posted by maverick1983 View Post
Mie nu mi se pare cine stie ce faptul ca MYSTIC a patit chestia aia...
mare lucru?!? totusi nu cred ca trebuie sa apelezi la chestii de genul FRAUDA etc etc...este prea exagerat

eu am cumparat de la ei de zeci si zeci de roni si nu am avut nici o problema niciodata,nici cu garantia etc.

faptul ca ai patit tu chestia aia se mai intampla asta este...si daca tot i-ai vazut asa incompetenti de ce ai mai stat sa-ti asambleze ei sistemul?!?
daca citesti manualele si ai 1 surubelnita in casa in 2 ore esti in windows...

deci eu zic ca te-ai aprins prea tare...cand am vazut threadul tau am zis...mamaaa ce lung este,hai sa vad ce-au facut astia...cand`colo tu esti suparat si faci atat tam-tam pt ca nu ti-au asamblat aia pc-ul...
da ma, de asamblat il asamblam eu, DACA ERA PT MINE. dar era pt o persoana terta, care avea nevoie de el gata asamblat si ready to go. (firma) omul vroia sa-l scoata "impecabil" din firma si gata. doar el a platit, nu? e dreptul lui sa decida ce si cum vrea.

Quote:
Originally Posted by Ivan View Post
Si eu cred ca e cam mult spus frauda si teapa, dar e clar ca nenii aia s-au comportat prosteste. FFS, sa pierzi un client (si potential mai multi) pentru deosebit de complicata operatiune de a asambla un sistem este prostie, nu frauda.
ba e frauda, pt ca nu au vrut sa ofere un serviciu la care aveam drept, si am si specificat asta.
mai mult, faptul ca acea placa de baza de care vorbeam ca a ajuns la garantie, NICI MACAR NU TRECUSE prin stocul lor. aparea pe factura cu un alt serial, total altceva de ceea ce aparea pe cutie si implicit pe placa de baza. sa inteleg ca tipul de la service e magician si face el placi de baza din palarie? cine stie ce manarii mai sunt prin culise legate de chestiile astea.
plus ca discount-ul nu mai apare pe factura. daca nu e pe factura, nu e deloc.
oh, trust me, FRAUDA is the right term.

MYSTIK is offline    Reply With Quote