View Single Post
Old 19-10-2007, 11:42   #18 (permalink)
MYSTIK
Sacred Spirit

MYSTIK's Avatar

burebista, problema nu e ca a gresit. ci ca a refuzat sa indrepte greseala. a spus ca nu si nu se mai poate face. in tot acest timp i-am vorbit frumos si nu i-am vb urat nicio clipa. pe mine ma interesa doar sa asambleze calculatorul ala sa terminam treaba, pt ca nu eram nici eu, nici clientul multumiti de serviciile lor. dar ei m-au refuzat categoric, ca nu se mai poate. de ce? explicatia lor (lui) cum ca garantia se da daca imi asambleaza ei sistemul, ca daca l-am ridicat, nu-mi mai pot da garantie pe sistem si pe asamblare. pardon? de unde asta? componentele au garantie individuala. incerca sa ma abureasca. da, e frauda, pt ca am platit si nu mi s-au oferit serviciile pt care am platit. chiar daca asamblarea e gratuita. pai e gratuita daca ai CUMPARAT un sistem, deci nu mai e chiar asa de gratuita, ca doar n-am venit cu componente luate de la flamingo...

cand ai dat bani si nu ti se ofera ce ai cerut, da, e frauda, inselatorie, minciuna (manele ) whatever it's called. la fel si cu reducerea inexistenta. ajunsesem sa ma rog de ei sa mi-l asambleze... wtf... ma umilesc pe "banii mei", nu?
nu au fost deloc cooperanti. iar tonul dlui V. Spataru a fost unul similar cu "nu-ti convine? hai basti!". de parca veneam la pomana, sau nush ce.

MYSTIK is offline    Reply With Quote