View Single Post
Old 19-10-2007, 12:17   #20 (permalink)
MYSTIK
Sacred Spirit

MYSTIK's Avatar

update. am vorbit cu dl valentin spataru la telefon, si-a cerut scuze. ideea e ca nu mai am ce face acum, nu scuzele sunt esenta aici, faptul e consumat m-am facut de rusine in fata persoanei pt care am luat sistemul care, in final, a apelat la o alta firma sa faca asamblarea. (mai multi bani, mai multe drumuri).
trebuia sa se rezolve atunci cu asamblarea, fara tam-tam si fara eschivari, civilizat, asa cum am precizat de mai multe ori la telefon, in repetate ocazii. in fine, asta a fost ultima patanie pe care mi-o mai incasez si nu mai fac sisteme pt niciun prieten sau cunoscut, pt ca tot eu mi-o iau pe spate si ma fac de rusine. o mica lectie de viata.
ca idee, faptul e consumat, nu doresc ca dl. Valentin sa aiba probleme la serviciu, nu asta e ideea esentiala. sper ca s-a invatat ceva din toate astea si ca se vor evita problemele de genul asta pe viitor. cat despre client pcgarage nu cred ca voi mai fi, pt ca in mod sigur as fi tratat ca un client "special".

so, that's that. nu stiu ce se va intampla cand va fi nevoie sa apelez la garantie, sper sa nu fie cazul vreodata.

MYSTIK is offline    Reply With Quote