|
Nu-mi place deloc atitudinea aceasta de "vechi forumist" prieten cu administratorii care urla frauda.
S-a ajuns in asemenea hal incat si pe forumul monomarca unde am masina administratorii fac afaceri cu partea concurenta sau folosesc clone. Departe de mine sa acuz administratorii acestui forum dar fiecare Frauda ar putea inlocuita cu tentativa de frauda , pana la proba contrarie. Si inca un thread cade in derizoriu. ( ca si cel cu carduri memorie). Thread-ul lui SF este o exceptie , ca si cel cu autopress. ( unde conform dex-ului este frauda).
Oricum o sa existe o diferenta intre userii vechi care vor urla frauda si cei noi.
Il cunoastem..., este extraordinar,..., un mare talent.
Banuiesc ca o sa fiu suspendata desi nu am nicio legatura cu aceste firme decat cu emagul : un videoproiector, un pda si atat in .ro.
Userii sunt la fel indiferent de numarul de posturi si data cand au intrat.
OT: Pentru Mistik: Extraordinara prezentarea problemei numai in limba romana fara niciun cuvant in engleza.
Si uite asa in loc ca magazinile online sa creasca multumita acuzatiilor de frauda ma voi duce saptamana viitoare sa cumpar un Wii pentru un pusti de 8 ani ( chiar doream sa fac un thread : ce consola recomandati pentru o anumita varsta) de la un magazin din Mall. Pai daca toate magazinile on-line sunt frauda ce mai fac cu cardul ?
Last edited by stefanap; 21-10-2007 at 19:01..
Reason: o editare
|