View Single Post
Old 24-10-2007, 14:57   #53 (permalink)
Freelancer
Registered User

Freelancer's Avatar

Talking

Ca sa nu mai fie confuzie , "rebutatul" lucreaza la pc-garage si este chiar intr-o functie de conducere ..daca nu ma insel :.

Anyway , nasoala treaba cu componentele neansamblate , ce sa zic dura 10-15 minute sa lege niste componente intr-o carcasa, orice baiat mai priceput o rezolva foarte repede si nu mai era mare scandal .

Ca sa nu se mai zica ca sunt criticati tot timpul , am cumparat de multe ori de la pc-garage si am adus si clienti , mai scartaie si ei sometimes dar in final o scot la capat cu bine , vreau sa punctez o mare bulina alba pentru raspunsurile lui "rebutatul" si ca incearca sa culeaga feedback de la cumparatorul de rand, cu probleme de la o placa de retea pana la un sistem de milioane. Trebuie sa se observer si scuzele adresate in mod public, care si asta este un pas catre "bine". Ia mai stati 2 secunde si va ganditi cati angajati de la firmele injurate pe "Valea Plangerii" si-au cerut scuze pentru problema cauzata consumatorului.

In general nu prea am avut probleme la comenzi , ci mai toti se vaita de garantii , marea problema a magazinelor online . Ar trebui sa va povestesc cum am dus la garantie la emag un laptop si tipa din "fata" era cam afona , inafara de printat niste foi nu prea le avea cu hardware-ul sub nici o forma , nici nu am mai rugat sa vorbesc cu cineva de la service pentru ca citisem forumul lor cu o seara inainte , si eram pregatit psihic si moral pentru orice raspuns ...asa ca am plecat si am lasat sa isi vada de treaba , cand o sa il repare...o sa il repare ... cam asa e politica lor

Revenind la subiect , pcgarage sunt OKe din punctul meu de vedere , am avut si comenzi fara probleme ( 4 sisteme si alte cateva componente cumparate fara nici o problema ) , si am avut si altercatii, care din observatiile mele , imi dau seama ca mai intai tipi pe toate forumurile din RO si porma se uita de 2 ori la tine , intrebarea mea este de ce nu se pot evita astfel de situatii penibile , sa ne injuram pe forumuri , cand totul se poate rezolva la fel de frumos si cu vorba buna din prima secunda.

Cu ocazia asta daca tot e vorba despre pcgarage, as vrea sa il intreb pe domnul rebutatul , ceva ce ii framanta pe multi cumparatori ai magazinelor online , ca el ne poate lamurii cel mai bine : Am de gand sa cumpar un sistem soon , in valoare ~30-40 mil ( am specificat pretul pentru a sublinia transportul gratuit ) , desigur pe componente care sa le ansamblez cu mana mea , dar imi este mult mai comod sa vin sa iau piesele de la sediu , ca deh e la 10 minute de mine , daca ma duc si ridic singur piesele mai profit de cele 10 day's money back ? Sau este valabila treaba doar pentru comenzile care vin prin curier ?

Apropo , chestia cu banii in avans chiar nu am inteles , eu absolut toate componentele care am avut placerea sa le achiziotinez, nu am platit nimica in avans , banu jos cand am obiectu in mana si imi satisface dorintele. ( suna cam pervers dar asa e treaba )

Per total +1 PC GARAGE ( client multumit ...pana acuma )

Freelancer is offline    Reply With Quote