|
Am avut ceva probleme la a invata cum sta treaba cu partea de combat. Initial am crezut ca trebuie sa apas left click incontinuu...
La capitolul story toate bune si frumoase, pare promitator. Muzica e de zile mari, mai ales cand...ahem...moare unul din tipi(nu zic cine). Voice acting bun, grafica draguta. E singurul joc ce mi-a setat rezolutia si detaliile la maxim. In timpul cut-scene-urilor parca se observa o scadere a frame-ului dar in joc n-am probleme.
Imi place foarte mult jurnalul. E printre cele mai bune realizate. Ai informatii despre personaje, locatii etc si informatiile necesare questurilor in cateva randuri.
Nu stiu daca asta e numai la inceput dar nu pot cara arme in inventar. Daca vreau sa iau un cutit de rezerva sa-l vand nu pot...nu prea vad cum treaba asta ar da mai realist cand pot inghesui in buzunare zeci de potiunii, sticle samd.
Deocamdata prima impresie e foarte buna. Singurele minusuri sunt ecranele de loading(mai nou le urasc oriunde le vad) si faptul ca jocul nu ofera o libertate deplina de miscare. Ar mai fi si unele inconveniente in lupta cand mi se intampla sa nu pot ataca inamicii in preajma unui aliat, se pare ca patchul nu a rezolvat treaba asta.
__________________ Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity. |