View Single Post
Old 29-10-2007, 15:08   #44 (permalink)
AIWA
Administrator

AIWA's Avatar

Deci eu ma refer intr-un sat unde am ceva amici din care am 3 cu 3 antene si case alaturate! Digi, dolce si boom
Ce sa spun... oamenii sint multumiti..insa..exista mari diferentze!
De exemplu conteaza MULT cat de bun e semnalul in acea locatie ..cel cu boom a trebuit sa taie un copac ce vara cam deranja semnalul acum are si el CER liber..deci conditii sint asemanatoare
Sa presupunem ca toate cele 3 antene sint BINE->foarte bine orientate si semnalul e maxim pe acea orientare! Daca ploua sau e plafon gros de nori singurul ce mai vede cate ceva dar cu intermitentze e cel cu dolce!Cei doi (digi si boom au picat!)
Cind e vreme buna..tot dolce paraca e mai bine "colorat" aici depinde si de TVul pe care te uiti..cat de mult ai notiuni de cum ar trebui sa se vada un tv etc.
La calitate DOLCE si BOOM se vad as putea spune la egalitate..insa...ce folos daca boom..la ceva schimbari de vreme..incepe sa "inghete"?
Toti au TVuri CRT de la samsung! (le au de la promotie de la FLANCO alea ce s-au ieftinit de la 15 si ceva la 8 si ceva) Deci acelasi receptot TV difera doar antena !
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote