View Single Post
Old 30-10-2007, 11:01   #45 (permalink)
sat
Registered User

Quote:
Originally Posted by c1up3 View Post
va rog eu daca se poate , sa ma lamuriti si pe mine ca tare nehotarat sunt.Deci ... cele mai bune vorbe le aud despre boom ,am fost la un prieten am vazut ca se vede foarte bine ,mi-a spus ca uneori se mai blocheaza imaginea asa vreo 3 minute dar isi revine (asta cand e ploaie).Am fost si la alt prieten care are Dolce ...el mi-a spus ca mai bine mi-as pune Boom (dak vreau satelit ) ca el nu e asa multumit.Pe forum mai toti spun ca Boomul ar fi cel mai bun , inclusiv un angajat de acolo care a scris pe aici.Intrebarea mea este : sa-mi pun boom (satelit) sau UPC digital (cablu), daca ar fi sa-mi puna antena mi-ar pune-o pe bloc deci nu cred ca o sa fie problema cu semnalul.Cine are UPC sa scrie ce parere are despre el , ma intereseaza sa nu se intrerupa imaginea , sa nu ramana in urma subtitrarea sau sunetul , nu grila de programe neaparat.
Parerea mea e ca fiecare DTH are avantajele si dezavantajele sale si tu trebuie sa te decizi care se potriveste cel mai bine pentru tine. Eu am incercat sa-mi exprim parerea in urmatorul articol. Sper sa-ti fie de folos.
http://sateliti.blogspot.com/2007/10...focus-sau.html

sat is offline    Reply With Quote