|
Azi am dat telefon pe la toate magazinele online din bucuresti care sustineau ca au dell 2407. Nici macar unul din ele nu are revizia A04, ca sa nu mai spun ca multi nu il aveau nici pe stoc. Mai ramane sa vad maine la neomax, oktal si emag. Desi dintre toate aceste magazine online, emagul avea un pret aproape cu 100 roni mai mult decat cele mai ieftine, as lua si asa numai sa stiu ca este A04.
Eu nu pot sa inteleg ce fel de oameni lucreaza la aceste firme, de nu sunt in stare sa iti dea niste detalii despre ceea ce vand. Oare este incompetenta o cerinta pentru angajare???
Asa ca va rog, daca stiti cumva de unde pot face rost de A04 v-as fi foarte recunoscator. Multumesc anticipat
Dupa indelungi cautari am aflat ca dell nu mai produce vechile 2407wfp, ci noile wfp-HC, care au o mare problema de ghosting.
Acum, cei de la magazine spuneau ca au revizia A00, care e prea veche sa mai fie, chair si pe la noi, de aici trag concluzia ca sunt probabil HC. Nu pot sa cred ce ghinion am, cand strang si eu in sfarsit suficienti bani, nu mai am de unde cumpara, parca ar fi un vis urat.... ):
Last edited by Bylly; 30-10-2007 at 19:04..
|