View Single Post
Old 31-10-2007, 19:47   #114 (permalink)
Bylly
Registered User

Bylly's Avatar

Astazi am fost la emag si m-au imbarligat baietii de acolo sa-l cumpar. ) Adica l-am cumparat si mi-au zis ca in termen de 24 de ore pot sa-l returnez fara nici un fe de probleme.
Mentionez ca pana acum nu am umblat deloc la setari, doar ca am micsorat brightness-ul de la 50 la 40.
Primele impresii:
1. Filmele se vad extraordinar, nu imi vine sa cred, de pe canapea nu se vad nici macar defectele de codare la dvdrip-uri, acele patratele care se vad pe unele televizoare (dintre cele noi lcd vorbesc).Sa nu mai vorbesc despre continutu hd care se vede impecabil si acest monitor chiar profita de formatul hd. Acum pot vedea linistit toate filmele de pe canapea, se vede suficient de mare.
2.Desktop si browsing, impecabil nici un fel de probleme asemanatoare celor din filmuletul prezentat de catre WarlockII, nu stiu, poate acolo era si din cauza camerei sau a altor setari...
3.Jocurile - asta e capitolul nevralgic, pana acum am testat Bioshock si Jericho, care merg impecabil in rezolutia nativa, nu am constatat nici un fel de ghosting.
The Witcher - jocul se mai impiedica uneori in rezolutia nativa - am doar un 8800 gts 320, pe care l-am luat cand nici nu ma gandeam eu sa joc vreodata in 1900, ca altfel luam macar gts 640, dar cand nu va mai face fata deloc, il schimb. In orice caz jocul arata binisor si in 1680, mai jos de atat nu mai gaseam rezolutia corespondenta wide banuiesc ca e 1280Xceva, dar nu arata deloc bine.
Am mai pus Flatout 2 - nici urma de ghosting, bine eu nici nu am vazut pe undeva ghosting pana acum, ma gandesc ca poate sunt unul din norocosii care nu prea sunt sensibili la treburi din astea.
O sa incerc si un Battlefield 2 sa vad cum arata in 1900.
La probleme ar fi lipsa mapping-ului 1:1 pe care eu contam atat de mult pentru a putea juca inca jocurile in 1280 4:3, in primul rand nu stiu de unde se face treaba asta din monitor iar din nvidia control panel nu merge o optiune, exact aceea de fixed ratio scaled, ii dau apply si nu ramane marcata, am mai vazut problema aceasta si pe alte forumuri.
Sper totusi ca o sa pot tine rezolutii ridicate si sa mai scad din detalii pe viitor si poate cand voi avea ocazia voi face un upgrade...
Per total sunt uimit de calitatea monitorului dupa cate lucruri rele am citit despre el, spuneti si voi ce teste sa mai fac cu el, pt ca trebuie sa ma hotarasc definitiv pana maine.
Legat de treaba cu suprasaturarea culorilor, mie nu mi se par a fi suprasaturate, ci doar mai vibrante fata de vechiul trinitron.
De aici se pot trage urmatoarele conditii:
-nu sunt atat de pretentios pe cat credeam, sau cel putin nu la fel de pretentios cum sunt altii;
-nu prea vad bine ) se poate ca doar stau cu jocurile in fata de cand aveam 6-7 ani;
-o fi diferit monitorul asta fata de ce-au vazut/testat altii - putin probabil totusi - e facut in Cehia btw.

Va multumesc tuturor pentru suport si long live widescreen gaming

Bylly is offline    Reply With Quote