|
Am facut tot ce ai zis in afara de nfs carbon pe care nu il mai am...
Pe hardforum nu vad nici o diferenta fata de trinitronu pe care il aveam, nu vad nici un ghosting nici la scroll nici la miscarea cursorului, in schimb inteleg la ce te referi si vad chiar si pe forum aici pe cg, dar nu deranjant pentru ca oricum nu poti citi in timp ce faci scroll... apare o urma verde cand faci scroll asta nu ma deranjeaza absolut deloc si oricum e greu de constatat daca nu cauti intr-adins sa vezi asta.
3. La castingul filmului ce vad eu e mai mult un fel de sacadare dar nimic asemanator cu ceea ce vad (ghostingul verede) aici. Am bagat si ghosting test din link si intr-adevar se vede aceeasi urma verde.
Pe mine nu ma intereseaza aceste aspecte atata timp cat sunt limitate la browsing/desktop, doar in jocuri sa nu apara... oricum dupa ce am vazut cred ca pot trai cu monitorul asa, de-abia pot fi numite defecte, am constatat si eu ca si ceilalti utilizatori de 2407 ca sta inclinat spre dreapta, se poate repara umbland pe la suruburile alea din spate am citit undeva, dar nu stiu exact cum
Mai bag niste jocuri sa vad cum se comporta.