| News: CITESTE daca te intereseaza STICKY
Daca inca nu este destul de clar atunci repet si aici ce am tot raspuns la numeroase PMuri primite in ultima perioada!
Dupa cum foarte bine se stie in "spatele" forumului (site etc.) exista o firma ce se poate vedea jos la subsolul paginii This site is copyrighted ©1997 - 2007, Computer Games Online SRL
Cu alte cuvinte acesta este un spatiul comercial al unei firme (unul dintre ele ca sa fiu exact) iar in spatiul meu comercial daca ajung la concluzia ca mai pot primi un chirias atunci stabilesc o chirie inchei un contract pe o anumita perioada de timp si cu asta basta! Simplu de tot!
De ce spun asta? PENTRU cei ce fac BISNITZA si stiu la ce ma refer cind spun asta si zilnic au incercari prin PMuri sau alte forme de comunicare, de a cumpara sticky sau diverse favoruri!
EXEMPLU:
Vine X ce vinde cu sacosa telefoane (e un exemplu) si are pretentia sa arunce in scarba o suma de bani numai sa fie lasat in pace sus deasupra tuturor! Nimeni si subliniez NIMENI din colegii mei nu se compromite pentru un 50 sau 100 de euro sa faca un astfel de gest! Daca este ceva atunci se face legal contract la sumele stabilite de piatza de publicitate si nu la mica ciupela! Deci am rugamintea sa NU MAI INSISTATI cu astfel de observatii! - " am copilarit cu Silviu si ai sa vezi ca trec peste tine moldovene"
- " ma doare in p**a de tine ai sa vezi ca tot o sa am sticky"
- " toata lumea are un pret Aiwa...si tu ai care e pretul ?"
- " ..dar daca te tii tare ai sa pierzi ca dau la altu banii si tot am sa vind deasupra tuturor"
........
Mai am astfel de exemple (unele pline de "carne" sau adresate membrilor din familie) dar nu are rost..sa dezgropam aici mortii sau sa ne aratam cu degetul intre noi!
Am postat un mini rezumat din ce mi s-a parut mai important pentru a intelege acest mesaj si pentru a fi respectat!
O observatie mai am de facut totusi si o fac catre cei ce lucreaza la diverse firme...nu vreau sa mai discutam pe marginea acestui subiect insa VA ROG nu mutati vanzarea din raft pe forum!
Una este sa vinzi 1-2 produse de acolo (mai scapi de stoc) la care ai poate "prima de vanzare" sau poate ai pret bun si alta e sa vinzi cu nerusinare ce ai la vanzare in magazin profitind de imaginea pozitiva a forumului CG
Va multumesc pentru atentie!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. |