Aduc pe comanda produse de pe siteul Armani Exchange
www.armaniexchange.com plata se face in avans iar produsele ajung in maxim 12 zile de la data comenzii.Oferim garantie atat pentru plata/ridicarea/originalitatea produselor.
Comisionul este in general FIX 20$ pe produs.El poate sa creasca daca produsul este mai scump/greu/bijuterie..etc
Pentru cei sceptici care dau pentru prima oara comanda:
-atat plata cat si predarea comenzii se face la mine acasa stau in zona Piata Dorobanti deci o zona destul de cunoscuta deci logic va dati seama ca provin
dintr-o familie ok si nu stau sa ma pretez la cateva 100$...plata de regula se faca IN AVANS
-pot oferii si copie dupa buletin la cerere dar nu va fi cazul odata ce o sa ma cunosteti
-pot oferii referinte si calificative de la celelalte persoane care au luat de la mine
http://www.okazii.ro/comunitati/okazia-lui/ArminVB.html doar ca sa dau un exemplu
-plata se poate face si prin transfer bancar deci automat primiti datele mele
-comenzile se dau saptamanal site-urile sunt diverse
-se pot da si comenzi separate pe orice site dar minim 3-4 items iar comisionul il stabilesc eu
-pentru cei din provincie la prima comada putem discuta de 50% si 50% la primire dar doar in cazul sumelor mai mari SI DOAR LA PRIMA COMANDA
-comisionul este strict cel pe care il afisez...reduceri e pot face doar la cantitati foarte mari adica peste 10-15 items
-numarul meu de telefon este 0726 170 281 vodafone nu am alte numere nu am cosmote nu imi place sa merg cu 10 telefonae dupa mine
-contule pe care imi puteti trimite bani este deschis la Banca Transilvania si este aceasta:
Ionescu Dan Razvan
RO58BTRL04501201H21408XX
Adresa:Piata Dorobanti nr 4 sect 1 Bucuresti
-cursul dolarului este cel de CUMPARARE nu cel de vanzare...de regula il rotunjesc in favoarea mea adica spre exemplu azi este 23.800 eu il pun 24...nu fac asta pt cateva zecii de mii in plus ci doar pentru siguranta
-toate produsele sunt originale vin in cutii exact ca si cum ati lua din magazin
cine este interesat de preturi mai mici sau chinezarii sa caute in alta parte
-pentru orice alte nelamuriri va stau la dispoztie in limita timpului si a bunului simt

...Shopping placut !