View Single Post
Old 12-11-2007, 16:02   #190 (permalink)
adipelcz
Registered User

Nu am spus ca nu trebuie prelucrate pozele cu momente bune. Eu prelucrez toate pozele, deci aici suntem de acord. Ca e bine ca in poza sa fie si ceva deosebit, e evident. Nu am afirmat ca pozle tale sunt proaste, ele sunt bune. Doar ca nu-mi place prelucrarea. Oricum, hai sa trecem peste asta, fiecare e cu stilul lui si nu mai comentez pe marginea lor.

Am citit tot topicul asta, si am dat reply doar in el, legat de ce am citit. Deci nu am scris aiurea fara sa stiu despre ce vorbesc. Daca nu am fost suficient de detaliat, voi incerca sa ma fac mai bine inteles pe viitor.

Faptul ca sunt nou pe forum, nu inseamna nimic mai mult decat numarul de posturi. Am citit tot topicul asta, la care am dat reply, inainte sa imi fac cont.

Daca se discuta pe pozele tale, se discuta pentru ca le-ai facut publice catre membrii forumului, ceea ce inseamna ca ele pot fi vazute si comentate.

Legat de pozele mele, pe site am o galerie flash si nu pot sa dau pur si simplu "save as". Am spus ca voi pune mai tarziu cand am ocazia, sau daca preferi, dau link la o galerie si gata.

Pentru a nu parea chiar rau-voitor, am facut 4 printscreen-uri si le pun atasate.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1.jpg
Views:	171
Size:	32.8 KB
ID:	277850   Click image for larger version

Name:	2.jpg
Views:	162
Size:	65.5 KB
ID:	277851   Click image for larger version

Name:	3.jpg
Views:	173