Thread: Bloguri
View Single Post
Old 13-11-2007, 15:42   #1131 (permalink)
Traker
Registered User

quote? ahem...

"
Mai dragi tova...(cought) bloggari,...ma alatur voua azi(cought) in spritul liberei exprimari castigate de catre mine...(cough),ma scuzati, de catre sangele varsat in `89

Imi propun ca pe aceasta autostrada informationala folosit in special de tineretul patriot sa dezbatem impreuna viitorul asa cum l-am imagi..(cought)...
Doresc pe aceasta cale sa propun cateva topicuri pe care putem purta o discutie tovara(cought) colegiala asemenea unui partid in care exista intelegere,unitate si o socializare democratica asa cum asemenea mie, am dus pe cele mai inalte culmi partidul care a intrat in istorie..mai dragilor...PSD(TATOV)

Propun si aprob topicuri cu subiectele:

Ce vraji a mai facut Baselu` - aici bagam la greu discutii grele despre marinel,adevarate sau NU(tovarasii stie de ce)..(cought)...blogari colegiali de referinta:ciutaci,nastas...si inca unu urat mie) si www.antenelelufelix.ro

Oda mie - pentru a incerca o reintoarcere a mea pe scena draga mie de conducere a aceste tarisoare lasate la apa..ma adresez in special celor in varsta care inca m-i se adreseaz ca dom` presedinte

Panselute parfumate - o discutie asupra naturii si beneficiile care ne pot fi aduse in aceasta relationare

Caghibile - spicuri din trecut spuse la o soba, sorbind o vodca

Ma opresc aici sperand acesti mici pasi spre tehnologie nu ma va arunca intr-o negura a istoriei si multumesc celor care tovarases...( cought) prieteneste ma vor ghida pe autostrada informationala

Al vostru,cu respect si intelepciune,mai draga

Ion(ilici) Iliesovic iliescu

Semnat in initiale

KGB

P.S:asa cum stiti de mult comentariile sunt cenzurate...
"

Traker is offline    Reply With Quote