|
In primul rand, pozele astea sunt facute de mine ca invitat la o nunta, nu ca fotograf oficial. Nu pun deocamdata dintr-alea. Am pus astea, luate aleator din ce am pus in galeria lor pe site sa nu zica lumea ca sunt pe langa, cum se putea presupune.
Cat despre prima poza, fotografiile sunt pentru miri, nu pentru publicul de pe forumuri. Mireasa cand vede imaginea respectiva, stie ce facea si isi aminteste de moment. Nu conteaza ca tu nu stii ce facea si iti inchipui altceva.
Apoi cu blitz-ul: daca locatiile iti permit sa tragi fara blitz, desigur. Si eu fac lucrul asta cand se poate. Nu ma apuc sa trag la 1/20 fara blitz la restaurant pentru o expunere corecta. Incerc sa iau cat se poate de mult din lumina disponibila, dar daca nu e destula, mai completez cu blitz-ul. A, si nu inteleg ce legatura are vizita dinainte a salii cu faptul ca tragi fara blitz? Nu te poti adapta din mers? Adica nu poti in 2-3 minute sa-ti dai seama de lumina si sa lucrezi in conformitate cu ce e acolo? De ce ar trebui sa vizitezi locatia dinainte? Poate cand o vizitezi sunt stinse luminile, poate ca nu ai aceleasi conditii ca in ziua nuntii. Si ce-ti ofera avantaje: faptul ca vizitezi locatia inainte, sau ca tragi fara blitz?
In a 3-a poza, mirii NU mergeau pe drumuri separate. Ei au mers ambii pe scara care se vede ca urca spre dreapta. Mireasa se uita la fotograful oficial care era acolo unde zici tu ca ai fi stat (si pe care nu am vrut sa-l incurc). Daca eram eu fotograful oficial, poate ca stateam eu acolo.
-------------------- Editare ulterioară
--------------------
A, si unde pot vedea cateva poze de-ale tale facute la nunti? Sunt curios sa vad alea fara blitz in restaurante.
Last edited by adipelcz; 13-11-2007 at 21:27..
Reason: Automerged Doublepost
|