din cate am citit eu asa vad lucrurile:
- la overclocking toate sunt pe "acolo" , oricum nu tind sa trag de cpu la maxim, deci nu prea ma deranjeaza ca am obs diferente mici msi<giga<biostar
- MSI are racirea mai buna la nb si asta ma facuse s-o aleg, desi e un pic mai scumpa si depaseste limita de 300 pe care voiam sa o dau pe MB, dar am citit de pb cu biosul sau updateul (un bios failed duce la pierderea garantiei), plus alimentare pe 8 pini la cpu
- gigabyte - toti cunoscutii imi zic sa ma feresc de giga

si eu am o parere proasta in general, dar pe intel chipurile 965 si p35 au fost f bune... nu stiu acum cat de fiabile sunt, pt ca am inteles ca se incinge cel mai rau
- de biostar am auzit numai de bine ca performanta, si pe am2, si pe 775, dar nu stiu mai nimic de fiabilitate - nu suporta cpu din seria E2xx conform siteului lor
http://www.biostar.com.tw/app/en-us/...t.php?S_ID=286 - trebuie update de bios din start pe alt sistem
nu as da inca 1 mil pt dfi blood , nici chiar 600 pt ip35-e, chiar as lua un chip mai vechi (P31) daca as sti ca poate suporta procesoarele pe care le suporta p35...
zici sa merg pe giga ?